Oglasi

Mladić, star dvadeset godina, dobro očuvan iako udaran više puta. Limarija dobra, malo prešao, kao i svi iz njegove generacije, što možemo zahvaliti glavnim automobilima na ovim prostorima koji nisu mogli lepo da podele šta je čije, pa su morali par godina da se sudaraju. Pardon, ne oni, za sudaranje su slali druge, od kojih je većina završila na otpadu ili je trajno ostala bez nekog točka.

Prodajem mozak, obrazovanje u toku. Završio Osnovnu školu „Majka Jugović“ u Zemunu, nakon čega je upisao Pravno-birotehničku školu „Dimitrije Davidović“. Ljubitelj fudbala, knjiga i crno-belih filmova, tako da mu treba obezbediti konstantan priliv istih. Nikada neće shvatiti vegetrerijance, plastične operacije i estradne umetnice (koje su uzročno povezane sa stavkom pre njih), tako da nemojte se truditi da mu objasnite.

Kosa, nekada plava, sada smeđa. Kvalitet prosečan. Prošla kroz razne faze, od toga da je iz stomaka izašla u vidu malog repića do kosurdače na kraju osnovne i tokom srednje škole. Kriv je rokenrol. Upozorenje: Moguće opadanje i manjak iste uz sve veću ćelavost u budućnosti.

Na prodaju dva oka, zelena, savršeni vid. More su videle jednom samo, tako da je preporučljivo kupanje u istom. Videla svašta, i lepog i ružnog,  ali kada čujete šta su videle prosečne libijske oči, ove su i dobro prošle. Po dogovoru, bonus obrva preko celog čela kao zaštita, plus pinceta. Upozorenje: Često mogu biti gladne i navesti na jelo iako stomak to odbija.

Prodajem stomak, nekada sa kojom pločicom sada sve veći. Unutrašnji organi u odličnom stanju, bez cigareta i alkohola ali uz koje pristustvo masne hrane. Alergičan na glupost i priče domaćih političara (ni strani nisu ništa bolji) usled čega lako pripadne muka.  Nikako ne kombinovati sa „gladnim očima“.

Dve noge na prodaju, fizički obe u odlučnom stanju, tehnički leva dobra u jurenju za loptom, desna ne baš. U stvari, desna je na tom planu u toliko lošem stanju, da čisto služi da popuni rupu, jer sa njom ni u tramvaj ne može pošteno da se uđe. Po mogućstvu zameniti za dve leve. Na poklon dobijate i prilično nespretne ruke koje u sebi imaju dva i po, eventualno tri urađena skleka.

Napomena. Srce nije na prodaju, odavno pripada jednoj devojci.

 

7 thoughts on “Oglasi

  1. ,,Напомена. Срце није на продају, одавно припада једној девојци.“

    Originalno! Bas u tvom stilu, mnogo mi se svidja! 😀

  2. Jako mi se dopalo, a najvise sam bila zatecena objašnjenjem za oči – „more su videle samo jednom.“ Svesna sam da je tako, ali … ostavi nekako bez komentara…

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s